Nincs más dolgod mint igényelni a havidíj nullázó opciót és az ajánlott új partnerek után bezsebelni a jóváírást amivel akár nullázhatod is a havidíjadat.

Csomagodtól függően akár már 4 ajánlott partnerrel is elérheted , hogy nullázd a havidíjadat és így a számlák többé nem jelenthetnek fejfájást.

Igényeld a havidíj nullázó opciót és kezd el a gyűjtést.

Az ajánlói kedvezmény az ajánlott havidíjának 5%-t biztosítja 1 éven keresztül amennyiben az ajánlott és az ajánló is teljesíti az e-pack feltételeit.  Az ajánlói kedvezmény maximum az ajánló havidíjáig vehető igénybe adott hónapban és az ajánlás után járó kedvezmény készpénzre nem váltható.Az ajánlói hívószámot a szerződéskötés során szükséges megadni az ajánlott partnernek ez a későbbiekben nem rögzíthető már. 2021.06.11.-ét követően megszűnt partnerek újra csatlakozása esetén kizárólag abban az esetben jár az ajánlói kedvezmény ha a kilépés és az újracsatlakozás között 12 hónap eltelik. A havidíj nullázó opció igénylésével az igénylő a korábbi ajánlói rendszerből kikerül és az új nullázó rendszerbe kerül át.

bellai.davidHavidíj nullázó